divendres, de març 28

Recursos per viatgers V: Couch Surfing

Avui us parlaré del Couch Surfing, una web que representa un espai de contacte entre viatgers que volen allotjar-se de manera gratuïta en els seus viatges al mateix temps intercanviar experiències amb persones dels països en els que es viatja, i a d'altres que posen un allotjament (ja pot ser un llit com un sofà) a disposició dels viatgers o conèixer gent d'arreu del món... No hi ha la obligació de oferir allotjament, sinó que també et pots oferir per fer de guia per la ciutat o fer un cafè per intercanviar vivències.

Sé de segona mà que és un servei que funciona bé, sempre i quan no busquis independència i intimitat... i a nivell de seguretat hi ha les opinions d'altres viatgers que han estat allotjats per la persona amb qui contactes, els quals donen la seva valoració sobre la seva estada allà. I a més queda registrat a la web les converses i per tant se sap on t'allotges per si hi ha qualsevol problema. Tot i així, per qualsevol dubte trobareu instruccions d'us i consells a la web.

Aquesta web està formada per usuaris de tot el món, més concretament a 226 països, inclosa l'Antàrtida!! A més els nous usuaris creixen a centenars per dia...