diumenge, de març 9

Green Map: guies on-line per viatgers ecològics


Els viatgers eco-friendly o respectuosos amb el medi ambient sempre els ha hagut. Gent conscient de que dels seus hàbits com a viatger repercuteixen negativament en el medi ambient. I encara que són menys nombrosos de lo desitjable per la bona salut del planeta, lo cert és que hi ha una consciència ecològica latent en la societat actual.

Hi ha molts viatgers ecològics en potència. Molts de nosaltres estaríem disposats a fer un petit esforç per ser més respectuosos amb el medi ambient quan estem de viatge. No obstant, només pel fet de desconèixer els recursos i la informació al nostre abast perquè aquesta consciència verda continuï latent i no es materialitzi. Tot i així, cada vegada són més les possibilitats per tots aquells viatgers que desitgin ser més eco-friendly en els seus viatges.

En aquest cas us parlo de GreenMap, una web que reuneix diferents mapes verds elaborats per equips locals de mapeig que integren un moviment global que pretén mapejar tant recursos naturals com també socials i sostenibles a través d'icones universals i recursos adaptables disponibles en diferents idiomes.

Alguns dels seus mapes es poden descarregar i disposen de mapes en més de 50 països. Un bon recurs amb el que podem trobar, per exemple, una cafeteria orgànica a Copenhague.

1 comentari:

Albert ha dit...

Ei, tot això és molt interessant però potser una mica pijillo, no?
Molt bé, molt bé.
Tú, que el capítol del Tibet ja està disponible al xinoxano! Posa un xino xano a la tua vita!