dilluns, de març 3

Accessoris per a viatges

Cada cop s'inventen més coses útils per anar de viatge, aquí en teniu un petit recull de les que m'han semblat més interessants:


Protector d'insectes per a la nit: Es tracta de l'Outdoor Research Bug Bivy, una mosquitera dissenyada tant per al bivac a la muntanya com per a les exòtiques nits en països on cal protegir-se dels mosquits i altres visitants nocturns... Pesa molt poc, és fàcil de muntar i crea un ampli arc sobre el cap per evitar sensacions claustrofòbiques i allunyar encara més del nostre contacte als insectes. El terra està fabricat de nylon taffeta amb el que ens mantindrà secs i evitarem la humitat. S'han acabat les pors de dormir amb insectes a l'habitació! Es pot trobar per 47 euros a Amazon.


Multi carregador per viatges: Es tracta d'un carregador de bateries que permet endollar-hi fins a 6 aparells alhora, gràcies a un regulador de voltatge. D'aquesta manera t'evites portar un carregador per cada aparell electrònic. Surt per uns 35 euros i el pots trobar a Callpod.


Diccionari electrònic: Es tracta de l'Etaco Electronic Dictionary, un sistema de comunicació de mans lliures que parla 9 idiomes i és capaç de traduir en veu alta 63.000 expressions al moment. Les traduccions que inclou són de l'anglès al rus, espanyol, francès, portuguès, alemany, italià, xino i al revés. De moment no hi és en català... També hi ha la possibilitat de dissenyar-te tu mateix el teu diccionari electrònic. Surt per una mica menys de 400 euros a Amazon.

Adaptador universal pels viatges: Oblida't dels mal de caps de suposa arribar a un país i adonar-te que no podeu endollar res perquè els endolls són diferents. Amb aquest adaptador ens serveix per un total de 150 països del nostre planeta i pot configurar-se per quasi tots els endolls universals del món. També té una entrada USB perquè puguis carregar el portàtil, iPod, càmera digital, etc. El venen a Hammacher per uns 20 euros.
Purificador d'aigua portàtil: Un dels principals problemes que tenim quan anem de viatge a bona part del món és que veure aigua no embotellada ens pot provocar la coneguda "diarrea del viatger". Doncs això es tracta de iStraw, un dispositiu que a través de la microfiltració assegura acabar amb el 99,99% dels bacteris presents en l'aigua que no és apta per beure. Diuen que és capaç de fer bevible 500 litres de l'aigua de l'aixeta de qualsevol ciutat del món. Una avantatge és que es fa servir com una palleta i només costa uns 30 euros. Més informació aquí.