dimarts, d’octubre 20

A day in Shelly Beach


Sona el despertador, són les 11 del matí, en Laurent ja s'ha llevat, trec el cap per la finestra i sembla que fa un bon dia per anar a la platja. Després de la dutxa (he de dir que estàn força bé a l'alberg) agafo la melmelada de mores i el nescafe i me'n vaig escales avall cap a la cuina, on faig el breakfast (ja hi ha gent dinant...). Quan estic fent l'últim mos de la torrada arriben la Thais i la Rossanna i em diuen, en català, que venen de comprar ous per fer una truita de patates, ja que hem de portar algo per dinar a la platja, vaja, no me'n recordava!! Amb en Laurent acordem que ja comprarem algun shawarma i unes birrer de camí cap allà. La truita resulta bastant desastrosa ja que les paelles són terribles... amb tot plegat sortim els quatre a les 14:30, segur q tothom ja haurà dinat!!



Bus fins a Circular Quay, des d'on surten tots els ferries, jo faig de guia perquè són l'únic que ha estat abans a Mainly (són el beterà...). 12 dollars anar i tornar. El ferry és bastant antic, ja que hem agafat el més lent perquè la Thais es mareja i diu que el ràpid és pitjor. Després de fer unes quantes fotos durant el trajecte, amb les ulleres de sol que m'ha deixat el Laurent, que diu que semblo una estrella de rock... arribem a Mainly. Després de comprar uns quebaps ens toca passejar fins a la platja, resulta que Selly Beach és una platjeta més allunyada, que queda entres els arbres a un costat de la badia. No és com les platges paradisíaques que tots immaginem quan pensem en Austràlia, però és un bon lloc per passar el dia... l'aigua està molt neta i segons em diu la Marine, encara que està molt freda en aquesta època de l'any, s'ha banyat dos cops i és un lloc fantàstic per veure-hi peixos. El pròxim cop vindré amb les ulleres i el tub!!!


La tarda passa volant mentres disfrutem de la posta de sol, un pica-pica, les birres i practiquem l'anglès... bé quasi diria més el francès perquè la majoria són francesos!! Quan comença a fer fred agafem el portantu i tornem cap a casa, mentre la pluja torna a Sydney i ens deixa ben xops altre cop...

7 comentaris:

ferranaguilo ha dit...

ole tio!!!!
veig que no pares quiet!!!! que si Pub dels "monos", passar el dia a la platja, barbacoa, Laurent per aquí, Thais i Rossanna per allà, jejejeje
com mola!!! la veritat que aquesta setmana que no has dit res, ha estat rara.... se't TROBA A FALTAR!!!!!!
bueno, ja parlarem en un altre moment
pd. Record de l'Anna que molts cops esta al costat mentre et dic algo!!!!

Unknown ha dit...

Sergi, que xulo, en aquesta foto no et reconeix ni ta mare!!! Per aquí la feina em diuen que estàs molt atractiu!

ESTOIC ha dit...

Ueeeeeeiii, veig que va tot "vent en popa", me'n alegro molt, ja veuràs com en dos dies tens feina i pis. Es una pasada el poder-te seguir, a vegades quan entro i no hi res nou em venen ganes de demanar una fulla de reclamacions, jeje.
Per aquí tot igual, seguim esperant a la Iona i ja ho tenim tot preparat ( arriba un moment que ja no saps que preparar ).
Una abraçada gegant i un milió de petons galaico-catalans.

Mercè ha dit...

Hola sergi!
Llegint tot el que has fet m'he estressat!!! No pares quiet! Ja és el que toca, no? Mentre tu dines a la platja, aqui ha arribat la tardor de cop... Ja em tret els paraigües i les botes. I tu pensant en banyar-te!!! Quan comenceu la recerca de pis? ja ens aniràs explicant!!!! Molts petons!

Joaquin ha dit...

Estas fet un autentic macarrilla amb aquestes ulleres!!!! jajajaja , com podem parlar? x l'skipe?
una abraçada! i disfruta!

Unknown ha dit...

HOLA!!!
que vagi molt bé l'aventura!!

Petonets, i vigila amb els taurons

Iris

TxesSski... ha dit...

Què bé viuen alguns... molts petons tete!!