diumenge, de novembre 22

Wellcome to Hell!!


Dios mio, esto es un infierno... Doncs sí, avui estem ni més ni menys que a 40ºC!!!! És com si haguéssin engegat un assecador gegant... estem tancats al pis, amb els ventiladors perquè no es pot sortir ni a fumar un cigarro!! És terrible, espero que no sigui així cada dia a partir d'ara perquè és difícil de soportar.


Això sí, ja estic al nou pis!!! La veritat és que està molt bé, estic compartint l'habitació amb en Laurent, i la resta del pis amb una parella de francesos i les dues noies de Barna. Ja hem començat a disfrutar de la terrassa, tot i q estem pensant en posar-hi algun toldo perquè el sol és molt potent aquí (és el pais amb l'index de càncer de pell més alt), ahir al vespre ja hi vam fer la primera barbacoa!! L'habitació és prou gran i molt lluminosa, amb balcó i lavabo propis i el llit, tot i que és un matalàs al terra, després d'uns quants arreglos comença a ser confortable... El millor per això, són la piscina amb els dos jacuzzis i el gimnàs!!! Durant aquesta setmana ens hem estat discutint amb el que ens lloga el pis (en Kevin, un noi filipino), ja que només teniem una nevera petita i dos dies després de que ens portés l'altra nevera que li reclamavem, va deixar de funcionar... així que estem menjant el que podem fins que ens portin la nova, que espero que sigui ja perquè amb aquesta calor no es pot tenir el menjar a fora.

Una gran millora és que ja tenim internet al pis!!! Pel que no m'hauré de gastar un dineral ni anar amunt i avall per connectar-me... a més, serà més fàcil poder parlar amb vosaltres o escriure al blog.

Bé me' n vaig a la piscina que no soporto més aquesta endimoniada calor!!!

6 comentaris:

Mercè ha dit...

Ei! Quin pis més xulo!!!!!! Amb piscina i tot! Quin nivell, eh!!!
A veure si aconseguiu nevera...Petons!

Susanna ha dit...

Sí tu, ens ho pintes de conya! Quant pagues pel pis, 2.000 euros? Que segueixis disfrutant del país i que baixi la temperatura!

Sergi ha dit...

Doncs pago uns 480 euros al mes... no és barat xo amb internet i gastos inclosos, gimnàs, piscina, jacuzzi,no sta tan mal... jejeje.

Ja tenim nevera!!! Ara ja m'hi puc posar a dins quan faci tanta calor...

TxesSski... ha dit...

Osti tio... 40·...pa morir-se... pos res a la piscina tot el sant dia i la feina que la busqui ta tia!! rodolí!!!
Som molts pe`ro pagueu la óstia... si que hi ha ocmoditasts però sense curro deu picar no?? ànims guapo, que segur que rasques alguna cosa interessant pà ganar-te la vida! Encara tornaràs morenazo i relaxat i ens faràs pena per estar esurat i t'haurem de convidar..jeje!
Muaaaaaaaaaaaaaaksssssssss!

Albert ha dit...

Ei pequenio saltamontes! Molt guai el pis però ara que tens internet, què faràn les noietes de la biblioteca si no les vas a veure...jeje!Ah i si et fiques a la nevera posa't la bufanda que els canvis de temperatura no són bons... Una abraçada gegant des del Lluçanès que és comarca i a més hi fot una rasca que no cal nevera! Salut!

L'amo de la Illa ha dit...

Ueiiiii!!! On ets??? estàs viu? se't troba a faltar. Segur que aquest està Hunting i no té temps per escriure. Espero que ja tinguis feina. Per cert la Iona ja té blog: http://www.ionaagea.blogspot.com/
Un munt de petons i abraçades de la Iona la Carmen i el Xavi