dilluns, de novembre 9

Bueno, no us penseu que es tot gresca i xerinola!!!
A l'academia ens han canviat de nivell a tota la classes i ara estem a Pre-Advance, sona be eh!! Es el penultim nivell dins de l'escola i la veritat es que estic notant molt el canvi... els teachers parlen mes rapid, a mes la majoria son australians (avans eren anglesos) i costa molt mes d'entendre'ls. Pero motiva mes a estudiar, ja que veig que puc aprendre mooooolt mes!!
Ja vaig comentar que vam estar bastants dies buscant pis... doncs finalment ha donat resultat!!! La Thais va trobar un anunci pel carrer que feia bastant bona pinta i el mateix dia ja pagavem la fiansa, aqui no et pots adormir perque els pisos volen!!! M'hi trasllado el dia 17. Ahir ja vam fer la inauguracio!! El pis es una mica estrany ja que te una bona terrassa, una piscina comunitaria, un petit gimnas comunitari, molt d'espai... pero en canvi no tenim llits, nomes un matalas al terra, la nevera es minuscula pels 7 que estarem al pis, hem de compartir 4 claus entre tots (sabent lo absent-minded que soc jo segur que sera un problema)... ja us ho anire explicant.
Pel que fa a la feina m'estic posant les piles perque aquest mes es crucial, encara que es veu complicat. Pero es questio d'intentar-ho com sigui!!! See you mates!!

3 comentaris:

L'amo de la Illa ha dit...

Que guai que ja tinguem campament base a Australia, espero que hi hagi un bon servei d'habitacions, jeje. Que xulo que ja estiguis situat, veuràs que trobes feina de seguida.
Per aquí tot segueix igual, la Iona menja caga i dorm, bueno lo ultim més bé poc, per lo que et pots imaginar la nostra careta de falta de son. Bueno un petonàs desde les terres fredes.
P.D.: Últim tonto ( no es té sempre hotel a Sidney )

Albert ha dit...

Jo ma'apunto a la cursa! Però espraré que tingueu més jocs de claus...
Veig que tot va "viento en popa"!Yuuhúúú´! Una abraçada.

TxesSski... ha dit...

Teteeeeeeeeee!!!què bé tot!! venga que la feina segur que també arriba, si tot està sortint de meravella amor!!! 7 en un pis... deu ni dó...ME PIDO LA CAMA DEL SUELOOOOOO!!jejejej!
per aqui també tot molt bé, currando que és gerundio, amb lhortet, i aquestes coses.
T'estimo wapuuuuuuuuuuuuu!!